Spray Tan

Op zoek naar een Spray Tan behandeling in Friesland?

Bij Mirja Schoonheidssalon in Hurdegaryp ben je aan het juiste adres! Spray Tan is een steeds populairder alternatief voor de zon en zonnebank. Het is een uitkomst voor iedereen die snel en natuurlijk bruin wil worden zonder de gevaren van UV straling. Als gecertificeerd spray tan specialiste kan je bij mij terecht voor een natuurlijk resultaat dat handmatig met een spray apparaat wordt aangebracht in een professionele cabine. Dit geeft een mooi egaal en natuurlijk effect zonder strepen of vlekken. Mirja Schoonheidssalon onderscheidt zich door een professionele en persoonlijke aanpak waarbij je wordt ontvangen in een sfeervolle en moderne salon.

Voordelen van Spray Tan!

In de salon werk ik met de tanningsvloeistof van het merk Vani-T. Ik heb bewust voor dit merk gekozen  vanwege de hoge kwaliteit en natuurlijke stoffen. Deze producten bevatten Alöe Vera, vitamine A en vitamine E. Doordat de producten parfum en parabenen vrij zijn, kan zelfs de gevoelige huid deze verdragen. Het hoofdbestanddeel om de huid te bruinen, is DHA. Dit is een 100% natuurlijke grondstof gemaakt van o.a. suikerriet en suikerbiet. De concentratie DHA in de vloeistoffen die ik in de salon gebruik variëren van 12% tot 15%. Zo is er voor elk huidtype een passende kleur.

Voor de tarieven ga naar de tarievenlijst.

Mirja Schoonheidssalon adviseert je graag hoe je de teint zo lang mogelijk kan behouden. Producten voor en na de Spray Tan behandeling zijn in de salon verkrijgbaar.

© Copyright Mirja Schoonheidssalon / Webdesign: Ydwer.com

займы онлайн наличными срочно займы в екатеринбурге займ на карту