Visagie en
Make-up Workshop

Een passende look voor ieder moment

U heeft de keuze uit verschillende make-up, bijvoorbeeld dag, avond, of feest make-up. Tevens is het mogelijk om een workshop te volgen of om een persoonlijk make-up advies te krijgen. Mirja Schoonheidssalon werkt met professionele cosmetica merk Make up Factory. De producten zijn dermatologisch en voor optimale huidverdraagzaamheid getest. Door het weglaten van parabenen en parfum, zijn de producten van Make up Factory ook geschikt voor vrouwen met een veeleisende en gevoelige huid.

  • Voor elke make-up kijk ik wat bij u past. Ik kijk daarbij naar de huid, de persoon, de leeftijd en het gezicht.
  • Een dag make-up is een natuurlijke make-up om er dagelijks stralend uit te zien. De avond make-up is zwaarder aangezet, waardoor je make-up beter uitkomt op de avond. Met name geschikt voor bijvoorbeeld uitgaan.
  • Voor een professionele bruids-make-up kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Voor een bruidsmake-up zoek ik uit wat het beste bij u past en u doet stralen. Daarom doe ik altijd eerst een proefmake-up. In overleg bepalen we de kleuren, zodat u op de trouwdag een prachtige make-up heeft! Kijk voor meer informatie op de tarievenlijst.
Persoonlijk make-up advies

U kunt ook kiezen voor een persoonlijk make-up advies en tips voor thuis.

Volg een make-up workshop

Tijdens de twee uur durende make-up workshop gaan we samen kijken wat het beste bij u past. U wordt ontvangen met thee/ koffie en wat lekkers. Onder begeleiding gaat u aan de slag, zodat u leert een mooie make-up aan te brengen. Deze workshop is voor minimaal en maximaal twee personen.

© Copyright Mirja Schoonheidssalon / Webdesign: Ydwer.com

займы онлайн наличными срочно займы в екатеринбурге займ на карту