Visagie en
Make-up Workshop

Een passende look voor ieder moment

U heeft de keuze uit verschillende make-up, bijvoorbeeld dag, avond, of feest make-up. Tevens is het mogelijk om een workshop te volgen of om een persoonlijke make-up advies te krijgen.

  • Voor elke make-up kijk ik wat bij u past. Ik kijk daarbij naar de huid, de persoon, de leeftijd en het gezicht.
  • Een dag make-up is een natuurlijke make-up om er dagelijks stralend uit te zien. De avond make-up is zwaarder aangezet, waardoor je make-up beter uitkomt op de avond. Met name geschikt voor bijvoorbeeld uitgaan.
  • Heeft u een feest met bijvoorbeeld een thema, dan kunt u een feest make-up laten aanbrengen. Deze make-up bevat vaak meer kleur, glans en uitgesproken details. Voor een jaren tachtig thema feest, gebruik ik bijvoorbeeld bijpassende felle kleuren.
  • • Voor een professionele bruids-make-up kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Voor een bruidsmake-up zoek ik uit wat het beste bij u past en u doet stralen. Daarom doe ik altijd eerst een proefmake-up. In overleg bepalen we de kleuren, zodat u op de trouwdag een prachtige make-up heeft! Deze make-up is ook mogelijk in combinatie met een bruids-arrangement basis of bruids-arrangement deluxe. Kijk voor meer informatie op de tarievenlijst.
Persoonlijk make-up advies

U kunt ook kiezen voor een persoonlijk make-up advies en tips voor thuis.

Volg een make-up workshop

Tijdens de twee uur durende make-up workshop gaan we samen kijken wat het beste bij u past. U wordt ontvangen met thee/ koffie en wat lekkers. Onder begeleiding gaat u aan de slag, zodat u leert een mooie make-up aan te brengen. De workshop is zowel ‘s avonds als overdag te volgen. Deze workshop is voor minimaal en maximaal twee personen.

© Copyright Mirja Schoonheidssalon / Webdesign: Ydwer.com

займы онлайн наличными срочно займы в екатеринбурге займ на карту