Tarieven
Visagie &
Make-up Workshops

Make-up 30 minuten € 24,-

Voor dag, avond, feest of gala make-up.

Make-up en advies
60 minuten € 40,-

U krijgt een prachtige make-up en een persoonlijk make-up advies en tips voor thuis!

Make-up workshop
120 minuten € 40,- p.p.

Deze workshop is voor twee personen. Tijdens de workshop laat ik zien wat het beste bij u staat. Onder begeleiding gaat u aan de slag, zo leer ik u stap voor stap, hoe u de make-up mooi kan aanbrengen. De workshop is bewust kleinschalig, zodat u de volledige aandacht krijgt.

Proef bruidsmake-up
en bruidsmake-up € 55,-

Om een make-up uit te zoeken die bij u past en u doet stralen, doe ik altijd eerst een proefmake-up. In overleg bepalen we de kleuren, zodat u op de trouwdag een prachtige make-up heeft!

Bruidsarrangement basis € 90,-

Om op deze mooie dag er stralend uit te zien, kunt u ervoor kiezen om een bruidsarrangement te nemen. Uw huid wordt gereinigd en extra verzorgd. De behandeling bestaat uit epileren, een reiniging, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een masker, een serum en dagverzorging. Ook de wenkbrauwen worden mooi in model gebracht. Samen gaan we, in overleg, de juiste make-up voor u aanbrengen. Op de dag van de bruiloft krijgt u een bruidsmake-up.

Bruidsarrangement Deluxe € 115,-

Naast de behandeling van het basis bruidsarrangement krijgt u in het luxe arrangement een heerlijke decolleté-, nek-, en gelaatmassage, een decolleté pakking en een voedend en liftend ampul.

Afwijkende openingstijden zijn mogelijk voor bruidsmake-up.

© Copyright Mirja Schoonheidssalon / Webdesign: Ydwer.com

займы онлайн наличными срочно займы в екатеринбурге займ на карту